Consiliul de Mediere a devenit, din luna octombrie 2013, membru cu drepturi depline in cadrul Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR).
Suntem peste 7.000 de mediatori autorizati - un corp profesional bine pregatit, ce poate prelua multe dintre litigiile si din presiunea care apasa pe umerii instantelor de judecata. Suntem pregatiti sa ajutam cetatenii sa beneficieze de servicii de calitate in intreaga tara. Mediatorii pot fi accesati facil, atat la sediile instantelor de judecata, unde sunt prezente tablourile mediatorilor autorizati, cat si pe site-ul Consiliului de Mediere - www.cmediere.ro, a declarat presedintele Consiliului de Mediere, Dorin Valeriu Badulescu.
Prima participare in calitate de membru cu drepturi depline a UPLR va avea loc marti, 5 noiembrie 2013, la cea de a VI-a editie a Conferintei Ziua Profesiilor Liberale din Romania, care va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucuresti. Tema Conferintei se refera la Conditia profesionistului liberal in societatea romanesca - perspectiva asociatiilor membre, fapt care demonstreaza rolul si importanta deosebita pe care sectorul socio-economic al profesiilor liberale il are pentru beneficiarii serviciilor acestora - publicul larg.


Publicat in Evenimente
Duminica, 20 Octombrie 2013 10:37

De vorba despre mediere

Domnul Dorin Valeriu Badulescu, presedintele Consiliului de Mediere, a fost din nou invitatul doamnei Ioana Brusten, realizatoarea emisiunii Intalniri Capitale, pentru a raspunde unor serii de intrebari concrete despre mediere din partea publicului, pe care doamna Ioana Brusten le-a selectat din multitudinea de intrebari primite la redactie. Va invitam sa ascultati aceasta emisiune difizata de Bucuresti FM, cu cazuri si exemple concrete despre mediere.


Publicat in Mass-Media
Te afli aici: Articole filtrate dupa data: Octombrie 2013